Over ons

Ons verhaal

Dé beste opblaas zwembad verkoper!

Bij FB Pro bieden we de beste opblaasbare zwembaden voor eindeloos zomervermaak. Gemaakt van duurzame materialen en verkrijgbaar in diverse maten en ontwerpen, zijn onze zwembaden perfect voor elk gezin en elke tuin. Kies voor FB Pro en maak van je achtertuin een zomerparadijs! beste opblaas zwembad verkopers in omloop en zullen er alles aan doen om deze titel te behouden!

little Toddler is played in an inflatable pool

Van niets naar iets

In de geschiedenis van de opblaasbare zwembadverkoop is FB Pro een opvallend figuur. Het verhaal van FB Pro begint in de late jaren 90, toen sociale media nog in de kinderschoenen stonden en online marketing een nieuw terrein aan het verkennen was. FB Pro, wiens echte naam Frans Bakker bleek te zijn, was een visionair ondernemer met een passie voor innovatie en een scherp zakelijk inzicht.

In de vroege dagen van het internet begon FB Pro met het verkopen van opblaasbare zwembaden via online marktplaatsen en fora. Hij zag al snel de potentie van het internet als een platform voor zakendoen en begon zijn eigen website te bouwen om zijn producten te verkopen. Zijn aanpak was vooruitstrevend voor die tijd, waarbij hij gebruikmaakte van zoekmachineoptimalisatie en online advertenties om zijn bereik te vergroten.

little Toddler is played in an inflatable pool

Onze kernwaarde

Visie

Visie is essentieel voor een bedrijf omdat het een duidelijk toekomstbeeld creëert dat richting geeft, medewerkers inspireert en klanten betrekt, waardoor het bedrijf een doelgerichte en samenhangende koers kan volgen.

Netwerk

Een sterk netwerk is van cruciaal belang voor een bedrijf omdat het de mogelijkheid biedt om waardevolle relaties op te bouwen en te onderhouden, wat leidt tot nieuwe kansen, groei en het vergroten van de zichtbaarheid en invloed op de markt.

Teamwork

Teamwork is van essentieel belang voor een bedrijf omdat het de samenwerking tussen individuen bevordert, waardoor complexe taken efficiënter kunnen worden volbracht en een positieve bedrijfscultuur wordt gestimuleerd.

Leveranciers

Leveranciers zijn van essentieel belang voor een bedrijf omdat ze de toevoer van grondstoffen, materialen en diensten mogelijk maken die nodig zijn voor het productieproces.